Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

17 Eylül 2017 Pazar

Matmazel Deneyimledi: Sleek Matte Me Metallic Lip Cream

Hepinize bir ''Matmazel Deneyimledi'' postu ile yeniden merhabalar! Metalik renkler bu sezon makyaj trendlerinin en başında geliyor! Gerek Maybelline ve Loreal gibi ulaşılabilir markalar gerekse de Givenchy ve Marc Jacobs gibi yüksek modanın makyaj ürünleri markaları bu sezon makyaj koleksiyonlarına metalik tonlarda yeni makyaj ürünleri ekledi. Hatta öyle ki geçtiğimiz sezonlarda tüm markalarda aydınlatıcı ile başlayan bu trend, gözler ve şimdide en son dudaklar ile devam ediyor! Sezonun makyaj trendi matelik dudakları Sleek markası da yeni çıkardığı ''Metallic Lip Cream'' serisi ile piyasaya sürdü. Hazırsanız direkt olarak ürünle ilgili yorumlarıma geçiyorum!


İlk olarak ambalajından başlamak gerekirse, diğer Matte me serisiyle aynı ve son derece şık bir ambalaja sahip. Süngerli aplikatörü sayesinde ürünü uygulaması oldukça kolay. Renk skalası dar olsa da renkler her cilt tonuna gidebilen ortalama renkler olduğu için oldukça başarılı. Ürünün yapısına bakacak olursak, ince yapılı bir ürün. Tek katta az renk verse de üst üste uygulanabilir ve renk yoğunlaştırılabilir. Dudak çizgilerini her metalik ruj gibi belli ediyor fakat çizgilere dolma yapmıyor ve parçalanmıyor. Bunun yanında çabuk kuruyor ve lip gloss'lar gibi yapışkan bir his bırakmıyor, kuruduktan sonra tamamen matlaşıyor.


Herkesin merak ettiği metalic olma hususuna gelecek olursak renkleri ilk gördüğümde günlük hayatımda çarpıcı tonlar kullanmayan biri olarak renkler fazlaca iddialı geldi bana. Hatta dürüst olmak gerekirse şişedeki duruşuna bakıp '' hmm bunlar benim için fazla iddialı'' diyerek oradan uzaklaşabilirdim. Fakat sürpriz sonuç; üç rengi de dudağıma uyguladığımda fikrim tamamen değişti. Renk üst üste uygulanıp, yoğunlaştırılabilir olması sayesinde hem gündüz hem gece kullanmak için uygun! İçerisinde parlak ve iri parçalı simler yok o yüzden günlük kullanımda abartılı bir parlaması yok. Tersine ışığı çok güzel yakalıyor ve adeta dudaklar için aydınlatıcı gibi. Özellikle bakır tonlarındaki ''Roman Copper'' rengi dudağımda adeta parlak bir ten rengi gibi durdu ve özellikle koyu renk göz makyajları ile çok yakışacağına eminim. Ayrıca yaz boyu deneyimledim ve bronz tende harika hatta harika ötesi duruyor. ''Rusted Rose'' isimli renk ise daha çok mor alt tonlu üçü içerisinde en koyu renk. Hem yaz hem kış kullanılabilir. İkisinin ortası olan ''Volcanic'' ise gül kurusu pembe alt tonlu günlük kullanım için uygun olan bir diğer renk. Özellikle koyu renk dudaklar için nude arayanların bakır tonlu olanı ve Volcanic rengini çok seveceğini düşünüyorum. 


Son olarak uygularken dudak köşelerine dikkat etmekte ve daha kusursuz görünüm için sonrasında dudak kalemi ile düzeltmekte fayda var. Sleek markasının ürünlerini Gratis mağazalarında bulabilirsiniz, fiyatları yaklaşık 40 TL gibi bir şey ama sık sık indirime girdiği için indirim döneminde yakaladığınızda daha avantajlı fiyatlara satın alabilirsiniz! Matmazel'den şimdilik bu kadar! Yorumlarınızı aşağıya ve instagram (matmazel_nikki) adresime bekliyorum! Adios!
Instagram: Matmazel Nikki


1 yorum:

Yorumlarınız benim için önemli, lütfen fikirlerinizi benimle paylaşın :)
Sorularınız için Instagram hesabım (matmazel_nikki) her zaman aktif!

Matmazelin Penceresi © 2014. Haklarım Var Tümü De Gizlidir | Destek-Blogger

Tasarım-Değmesin Yağlı Boya