Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

11 Kasım 2017 Cumartesi

Matmazel Deneyimledi: Loreal Paradise Extatic Maskara

Hepinize yeniden merhabalar! Loreal'in son zamanlarda çok konuşulan maskarası Paradise Extatic  sonunda Türkiye'ye de geldi! Öyle ki deneyen tüm blogger'ın öve öve yere göğe sığdıramadığı, instagram camiasında işe yarıyor mu, yaramıyor mu sansasyonlarına sebep olan ve yakaladığı popülerlik sayesinde insanı meraktan dahi olsa denemek zorunda bırakan Paradise Extatic'i geçtiğimiz gün raflarda görünce deneyip, yorumlamak adeta farz oldu!

Öncelikle şık ambalajından başlamak gerekirse, Loreal'in diğer maskaralarından farklı olarak son derece sade fakat bir o kadar da şık bir ambalajı ve ürünün içeriğinin, etkisinin ve vaatlerinin yazdığı karton bir kutusu var.


Ürünün fırçasına bakacak olursak; kıl fırça sevmeyenlere bile kendini sevdirecek sevdirecek, extra yumuşak bir fırçası ve kirpiklere tam tutunma sağlayan minik kılları var. Yapısı ise oldukça yoğun hatta doğru söylemek gerekirse beklediğimden yoğun fakat bu yoğunluğuna göre inanılmaz ince bir formülü var ve rengi tam manası ile kömür karası! İçeriğinde yazdığına göre kirpik uzamasını destekleyen hint yağı ve jojoba yağı var içinde.

Vaatlerinde ise göz alıcı hacim, nefes kesen uzun kirpikler ve kolay-keyifli uygulama yazıyor. Kullananlarının ortalama %95'i dolgun ve uzun kirpik etkisini gördüğünü ve %79 u da kirpiklerinin maskaraya rağmen yumuşacık olduğundan bahsetmiş. Peki gerçekten öyle mi?


Efendim sözü fazla uzatmadan cevaplıyorum: EVET! Gerçek manada takma kirpik efekti gözlediğim, her bir kirpiği tek tek yakalayan ve boyayan harika bir fırçası var. Rengi yukarıda bahsettiğim gibi simsiyah ve kirpikleri inanılmaz belirgin gösteriyor. Bunun yanında dolgunluk kelimesinin hakkını sonuna kadar veriyor ve kirpikleri ciddi manada uzatıyor. Üstelik gerçekten ilginç bir şekilde (belki de içeriğinde yağlardan dolayı) kirpikleri sertleştirmiyor. Yani uyguladıktan sonra kaskatı duran kirpikler bu maskara da görünmüyor. Sanki normal kirpiklerinizin yerine maskara uygulanmamış da doğal kıl kirpik takmış gibisiniz. 

Bu ürünün en sevdiğim bir diğer özelliği ise üst üste uygulanabiliyor oluşu! İki hatta isterseniz üçüncü katı bile rahatlıkla uygulayabiliyorsunuz çünkü ürün hemen kuruyup sertleşmiyor. Böylece rahat rahat her bir kirpikle oynayıp şekil verebiliyorsunuz. Bunun yanında gün içerisinde en ufak bir akma ya da göz altına dökülme yapmıyor, göz kapağına bulaşmıyor ve gün sonuna kadar kirpikler kıvrıklığını ve şeklini kaybetmeden duruyor. 


Hadi şimdi gelelim AMA faktörüne: Takma kirpik etkisini görebilmek için mutlaka iki kat uygulamanız gerekiyor. İlk katta piyasadaki diğer iyi rimellerden bir farkı görünmüyor çünkü. Ne varsa ikinci katta var: siyahlık, extra dolgunluk, hacim ve uzunluk... İndirimsiz fiyatının 57 lira olduğu ve her kullanışta iki kat sürdüğünüz bir maskara için çabuk biteceğini düşünüyorum. Elbetteki benim gibi %50 indirim zamanında alıyorsanız ve normalde tüm rimellerin altına maskara bazı uyguladığınız halde bu rimelde hiç bir şey uygulamıyorsanız kardasınız demektir.

Özetle; kirpiklerinizin ön planda olduğu makyajlar yapıyor, gür ve uzun ve hacimli, simsiyah kirpiklerden hoşlanıyorsanız kesinlikle ve kesinlikle alın derim! Fakat günlük hayatta tek kat rimel sürüp, maskarayı sadece kirpiklerinizi belirginleştirmek için kullanıyorsanız diğer maskaralar (belki Big Shot) sizin için daha iyi bir alternatif olabilir. Çünkü bu bebek tam da adı gibi Cennet'ten çıkma muhteşem kirpikler veriyor size! Deneyenleriniz varsa yorumlarınızı kesinlikle bekliyorum, şimdilik Adios!

Instagram: Matmazel Nikki


1 yorum:

Yorumlarınız benim için önemli, lütfen fikirlerinizi benimle paylaşın :)
Sorularınız için Instagram hesabım (matmazel_nikki) her zaman aktif!

Matmazelin Penceresi © 2014. Haklarım Var Tümü De Gizlidir | Destek-Blogger

Tasarım-Değmesin Yağlı Boya