Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

8 Eylül 2016 Perşembe

Matmazel Deneyimledi: Himalaya Herbals Arındırıcı Neem Özlü Temizleme Köpüğü

Hepinize yeniden merhabalar' Himalaya serisini incelemeye kaldığımız yerden devam ediyoruz! Temizleme jelinden sonra bir diğer konuğumuz aynı serinin temizleme köpüğü!


Bir önceki yazıyı okumayanlar için markanın kısa bir özetini geçmek gerekirse; sadece Gratis'lerde satılan bu marka, doğal içerikleri ile biliniyor. Ürünleri paraben, sabun, SLS/SLES ve fitalat içermiyor ve içeriğindeki zerdaçal ile, siyah nokta oluşumunu engelleyeceğini vaat ediyor. Bunun yanında cildi tazelemek ve problemsiz hale getirmek de bir diğer vaatlerinden. Ürün normal ve yağlı ciltler için uygun. 

Ürünün ambalajına ve olumlu özelliklerine gelecek olursak; diğer ambalajlarına kıyasla biraz daha kaliteli bir ambalajı ve köpük pompası var. Kokusu ise daha önce burada bahsettiğim yüz temizleme jeli kadar keskin değil. Fakat aynı onun gibi cildi güzel temizliyor, çok güzel arındırıyor ve yumuşacık yapıyor.


Hızlıca olumsuz özelliklerinden bahsetmek gerekirse; ürünün köpük yapan pompasını beğenmedim. Köpüğü çok sulu bir kıvamda çıkartıyor. Örneğin daha önce şurada bahsettiğim Avon'un temizleme köpüğünün başlığı tek pompada o kadar tok ve büyük bir köpük yapardı ki; ondan sonra kullandığım tüm temizleme köpükleri bana çok sulu gelmeye başladı. İkinci olarak ürün bu kadar sulu çıkınca bazen yüzümü yıkamak için iki pompa kullanmak zorunda kalıyorum ve daha önce kullandığım temizleme köpüklerine oranla bu ürün hepsinden daha çabuk bitti. Başlığı iyi olmadığı için inanılmaz ürün bitirdiğini düşünüyorum. 

Fakat yine de cildi temizlerken yumuşacık yapması ile gönlüme taht kurdu diyebilirim. Yağlı ciltler için uygun bir ürün olmasına rağmen, sebumu dengelerken cildi kurutmaması da bir diğer artısı benim için. Siz ne dersiniz deneyenleriniz var mı? Yorumlarınızı bekliyorum, şimdilik Adios, bir sonraki post'a kadar seksi kalın!
Instagram: Matmazel Nikki


1 yorum:

  1. çok fazla köpürmemesi olumsuz değil aksine olumlu bir durum çünkü ne kadar fazla köpürüyor ise o kadar fazla kimyasal içeriyor denektir ki zaten himalaya ürünleri sls fitalat ve paraben gini koruyucular içermediği için bu gayet normal..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için önemli, lütfen fikirlerinizi benimle paylaşın :)
Sorularınız için Instagram hesabım (matmazel_nikki) her zaman aktif!

Matmazelin Penceresi © 2014. Haklarım Var Tümü De Gizlidir | Destek-Blogger

Tasarım-Değmesin Yağlı Boya