Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

26 Şubat 2017 Pazar

Matmazel Deneyimledi: Maybelline Fit Me Matte And Poreless Fondöten

Herkese yeniden merhabalar! Aralık ayı favorilerimde yazdıktan sonra detaylı yazısı istenen Maybelline'in yeni fondöteni Fit Me Matte And Poreless bu deneyim yazımızın baş kahramanı! Ülkemize gelişi ile yok satmaya başlayan ve bu ürünle yolumun kesişmesi tamamen günlük kullanmakta olduğum Garnier bb kremimin bitmesi ile başladı.


E elimde kullanacak ten ürünü de kalmayınca buna bir şans vereyim diyerek satın almıştım! İyi ki de almışım! İlk gün, ürünü ıslak süngerimle cildime uygularken adeta şok geçirdim. Bendeki 220 numarası ve şu ana kadar hiç ten ürünü cildimle bu kadar bütünleşmemiş ve aynı renk olmamıştı. Ürünün renk slakası öylesine geniş ki siz de cilt tonunuza uygun rengi bulursanız ne demek istediğimi kesinlikle anlayacaksınızdır. İlk sürdüğünüzde, sürüp sürmediğinizi anlayamayacak kadar aynı renk ve cilde oturması, cilt tarafından emilimi HA-Rİ-KA!

Kişiye bağlı olsa da rengine bu kadar methiye düzdükten sonra ciltteki duruşunu biraz daha açıklamak gerekirse; ürün adı gibi tam olarak uyuyor cildinize ve hiç bir şekilde kabuklanma, ciltte dalgalanma, maske gibi bir görünüm vs yaratmıyor. Gözenekler konusuna gelecek olursak; bu fondöteni kullanmaya başladığımdan bu yana gözenek küçültücü bazımı kullanmayı bıraktım. Gerçek manada (ki bunu hiç beklemiyordum) gözenekleri küçültüyor. Hatta gözenek küçültme etkisini tam olarak görmek istiyorsanız ıslak makyaj süngerinizle fondöteninizi uyguladıktan sonra üzerine tampon hareketlerle baskı yapın gözeneklerinizin daha iyi dolduğunu ve kapandığını göreceksiniz.


Bunun yanında ürünün kapatıcılığı ortanın üzerinde ve kıvamı ne çok akışkan ne de fazla katı, tam olması gerektiği gibi. Tam bir karma ve yağlı cilt dostu mat, pudralı ve kadifemsi bitişli. Fakat yine de tüm gün kullanacaksanız makyajınızı altına hafif bir baz uygulamanız kafi. (şurada yazdığım wet n wild makyaj bazı mesela) Uygulamasanız da normal ciltler için epey kalıcı.

İndirimden 22 TL gibi bir fiyata almıştım ama yukarıdakilerden anladığınız üzere her bir kuruşuna değdi diyerek kullandığım bir ürün oldu. Cildiniz karma ve yağlı ve bb kremden daha kapatıcı bir ten arayışındaysanız kesinlikle bir şans verin derim! Deneyenlerin yorumlarını aşağıya sabırsızlıkla bekliyorum! Şimdilik Adios, bir sonraki post'a kadar seksi kalın!
Instagram: Matmazel Nikki

1 yorum:

Yorumlarınız benim için önemli, lütfen fikirlerinizi benimle paylaşın :)
Sorularınız için Instagram hesabım (matmazel_nikki) her zaman aktif!

Matmazelin Penceresi © 2014. Haklarım Var Tümü De Gizlidir | Destek-Blogger

Tasarım-Değmesin Yağlı Boya