Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

26 Şubat 2017 Pazar

Matmazel Deneyimledi: Maybelline Lash Sensational Maskara

Hepinize yeniden merhabalar! Matmazel Maskara Deneyimledi yazı serisinde en çok merak edilen maskaraları deneyip anlattığım postlardan birine daha hoş geldiniz!  Maybelline Lash Sensational adı gibi ülkemize gelişi ile sansasyonellere yol açan bir maskara. Yurt dışındaki bloggerların öve öve bitiremediği bu rimel ülkemize geldiği anda da henüz raflarda süzülmeden kapışıldı. Peki övüldüğü kadar var mıydı?
İlk olarak fırça yapısından bahsetmem gerekirse fırçası benim gibi plastik fırça severler için biçilmiş kaftan. Hafif kavisli yapısı ile kirpiklere dolgunluk vermeyi amaçlıyor ve kısalı uzunlu küçük plastik fırçaları ile de her kirpiği tek tek kavrıyor, rimelin bulaşmadığı tek kirpik bırakmıyor. Tüm kirpileri dipten uca ve tamamen kavrayışı çok iyi.


Maskaranın formülasyonuna bakarsak; Maybelline'in diğer rimellerinden daha yoğun ve yapışkan bir kıvamı var bu maskaranın. Yoğun formulasyonundan dolayı rimel fırçasının ucundaki fazla boyayı almadan direkt kirpiklerinize uygularsanız kirpiklerinizi birbirine yapıştırıyor. O sebeple ilk katı uygulamadan önce ucundaki fazlalıktan kurtulduğunuza emin olun. Bunun yanında ilk kullanmaya başladığım zamanlar kirpik dibime o kadar çok bulaşıyordu ki bu rimelin nasıl olup da bu kadar ünlü olduğunu anlayamamıştım fakat 4-5 kullanımdan sonra maskara biraz kurudu ve bir daha kirpik dibime bulaşma yapmadı.


Ek olarak maskaranın rengi gerçekten simsiyah. Altına beyaz renkli maskara bazı uygulasanız bile rengini muhafaza edebiliyor. Ki bence maskara bazına ihtiyaç bırakmayacak derecede kirpikleri güzelce kıvırıyor ve uzatıyor. Ortanın üzerinde bir dolgunluk veriyor ve gerçek manada kirpiklerinize takma kirpik efekti ekliyor.

Son olarak fiyat performans karşılaştırması yapmak gerekirse; kirpikleri tek tek ayırması, simsiyah yapması ve çok güzel uzatması üstelik çok sık indirime girip fiyatının 11-12 TL ye düşmesi ile gönlüme taht kurdu. Bitince kesinlikle alınacaklardan. Siz ne dersiniz sizce de övüldüğü kadar yok mu? Yorumlarınızı heyecanla bekliyorum! Şimdilik Adios, bir sonraki post'a kadar seksi kalın!
Instagram: Matmazel Nikki

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için önemli, lütfen fikirlerinizi benimle paylaşın :)
Sorularınız için Instagram hesabım (matmazel_nikki) her zaman aktif!

Matmazelin Penceresi © 2014. Haklarım Var Tümü De Gizlidir | Destek-Blogger

Tasarım-Değmesin Yağlı Boya